ایمپلنت دندان در موارد زیر به کار می رود:

جایگزینی دندان های از دست رفته
کمک به توقف یا جلوگیری از تحلیل استخوان که به دنبال کشیده شدن دندان اتفاق می افتد.
این خدمات دندانپزشکی در گروه خدمات ترکیبی جراهی و پروتز قرار می گیرد.

افرادی که دندان خود را از دست می دهند به مرور دچار مشکلاتی مانند:

نقص در جویدن غذا
فرو رفتگی گونه و پوست صورت در ناحیه دندان از دست رفته
ایجاد بی نظمی و فضا بین دندان های مجاور ناحیه بی دندانی
که تمامی این موارد می تواند بر تغذیه و ظاهر افراد تاثیر منفی بگذارد و در ادامه موجب تحلیل استخوان در ناحیه دندان از دست رفته بشود.

مشاوره کاشت ایمپلنت دندانی
برای تعیین اینکه، آیا ایمپلنت دندان برای شما مناسب است یا خیر، به مشاوره با دندانپزشک یا ایمپلنتولوژیست نیاز دارید. در طی این مراجعه، دندان و لثه ها به طور کامل توسط متخصص دندانپزشکی مورد بررسی قرار می گیرند و تراکم استخوان نیز ارزیابی می شود.

این مراجعه ممکن است شامل اشعه ایکس و سی تی اسکن باشد تا از وجود ساختار استخوانی کافی برای قرار دادن ایمپلنت (ها) اطمینان حاصل شود و مشخص شود که دقیقا کجا باید قرار بگیرند.

از طرف دیگر، دندانپزشک با توجه به شرایط بافت دهان، بهداشت دهان و تعهد به پیروی از دستورالعمل های مراقبت های بعدی، مناسب ترین برنامه درمانی را در اختیار تان قرار می دهد. برخی از بیماران، بافت استخوانی یا لثه کافی ندارند بنابراین به پیوندهای بافت نرم یا استخوانی و یا استفاده از ایمپلنت هایی با قطر کوچک، نیاز دارند (به آن مینی ایمپلنت نیز گفته می شود).

با توجه به شرایط شما، متخصص دندانپزشکی به شما خواهد گفت که کل مراحل درمانی چقدر طول خواهد کشید، چند ملاقات و مراجعه لازم خواهد بود و بعد از هر روش چه انتظاراتی می توانید داشته باشید. در طول مشاوره نیز، در صورت لزوم درمورد بی حسی موضعی (بی حس کردن مناطق آسیب دیده و اطراف آن) و تسکین دندانپزشکی، بحث خواهد شد. همچنین درمورد هزینه تخمینی ایمپلنت دندان شما نیز صحبت می شود ( هزینه ها بسته به نوع درمانی که می خواهید انتخاب کنید، می توانند بسیار متفاوت باشند ).

از دست دادن دندان ها می تواند علت های مختلفی داشته باشند از جمله:

پوسیدگی دندان
شکستگی یا خرابی کانال ریشه
بیماری لثه دندان (پریودنتیت)
تروما ( آسیب دندان)
فرسودگی بیش از حد
نقایص مادرزادی
بررسی های قبل از شروع درمان:
بهتر است اقدامات بهداشتی درمانی برای کنترل پوسیدگی ها مانند جرم گیری و ترمیم دندان های پوسیده قبل از جراحی ایمپلنت برای تثبیت وضعیت بهداشتی دهان انجام بگیرد.

در صورتی که سیگار می کشید، به شما توصیه می شود که آن را کنار بگذارید یا کمتر استفاده کنید، زیرا سیگار کشیدن می تواند روی جوش خوردن استخوان به ایمپلنت (osseointegration ) تاثیر منفی بگذارد.

از طرف دیگر، اگر دندانپزشک تشخیص دهد که دهان به اندازه کافی سالم است، درمان شروع می شود.

روش قرار دادن ایمپلنت دندان ها چگونه است؟
Osseointegration، فرایندی است که توسط آن ایمپلنت به استخوان فک متصل و محکم می شود.    osseointegration ایمپلنت یا همان جوش خوردن ایمپلنت به استخوان، بسته به شرایط جراحی هر بیمار بین شش هفته تا شش ماه برای تحکیم و بهبودی زمان نیاز دارد، که در پایان این دوره زمانی، ایمپلنت گذاری با قرار دادن روکش بر روی آن به پایان می رسد.

اگر Osseointegration اتفاق نیفتد، عمل ایمپلنت با شکست رو به رو می شود. و نیاز است تا ایمپلنت قبلی خارج شده و شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت مجدد فراهم شود.

ایمپلنت دندانی می تواند بعد از کامل شدن رشد استخوان فک (بالای 18 سال) قرار داده شود. از طرف دیگر، برخی از شرایط پزشکی، مانند: داشتن دیابت فعال، سرطان یا بیماری پریودنتال، ممکن است قرار دادن ایمپلنت را با محدودیت مواجه کند.

مراقبت های پس از درمان ایمپلنت دندانی
ریکاوری به عوامل مختلفی بستگی دارد. ازقبیل:

حفظ عادت های بهداشت دهان و دندانی ( موجب اطمینان از جوش خوردن مناسب ایمپلنت با ساختار استخوانی می شود)
استفاده از نخ دندان و مسواک (اگر ایمپلنت و نواحی اطراف آن به درستی تمیز نشوند، ممکن است عفونت کند)
نکشیدن سیگار ( سیگار نسبت عدم موفقیت این روش را بالا می برد و بهتر است فرد سیگاری جهت افزایش موفقیت جراحی کمتر اقدام به مصرف سیگار کنند.)
استفاده منظم از داروهای تجویز شده توسط دندانپزشک
اگر روکش های موقت همراه با ایمپلنت استفاده شوند، باید آنها را همانند دندان ها طبیعی تمیز کرد تا فرایند بهبود و جوش خوردن به بهترین نحو انجام شود.

بعد از جراحی اولیه:
بعد از جراحی اولیه، مقداری درد و تورم در ناحیه جراحی قابل پیش بینی است. ممکن است در برخی موارد در محل ایمپلنت دچار خونریزی و کبودی کمی مشاهده شود.

برای کم شدن میزان درد و همچنین کنترل تورم احتمالی داروهایی توسط دندانپزشک تجویز می شود که لازم به استفاده است. دو روز اول جراحی، بهتر است از غذاهای نرم استفاده کرد.

انواع ایمپلنت های دندان:
در زمینه ی تولید ایمپلنت دندانی یا مواد ترمیمی آن، بیش از 60 شرکت وجود دارد. در نتیجه دندانپزشکان گزینه های بسیاری برای اتنخاب درمان مناسب با توجه به نیازهای خاص بیماران دارند.

توجه داشته باشید اگر این روش را تحت نظر یك دندانپزشك انجام دادید و سپس به یك دندانپزشك دیگر مراجعه کردید، دندانپزشك جدید شما ممكن است تجربه محدودی در زمینه ی ایمپلنت مورد استفاده دندانپزشك قبلی داشته باشد یا نتواند به آنها دسترسی پیدا کند. پس بهتر است درمان خود را توسط یک دندانپزشک تکمیل کنید.

پس ایمپلنت های دندانی:
یک گزینه درمانی مناسب و راحت حتی در مواردی آسان تر از سایر درمان های دندانپزشکی هستند که دارای مزایای زیر می باشند.

قدرت و پایداری لازم را برای خوردن تمام غذاهایی که دوست دارید را در اختیار تان قرار می دهند.

به حفظ استخوان فک کمک می کنند.

مانع از بین رفتن استخوان می شوند.

از ویژگی های صورت حمایت و پشتیبانی می کنند.

مانع آسیب رساندن به دندان های مجاور ناحیه بی دندانی می شوند.

آدرس ارتباطی ما

آدرس  : شیراز ، بلوار ستارخان، کوچه ۱۷، ساختمان صد گل، واحد ۳۰

موبایل : 09029179518

ایمیل  : info[at]drbehtarinezhad[dot]com

اصلاح طرح لبخند، طراحی خط لبخند در شیراز

داشتن لبخندی زیبا برای بیشتر مردم حائز اهمیت می‌باشد. اصلاح طرح لبخند یا همان طراحی خط لبخند (شیراز) روشی برای زیباتر کردن چهره‌ی شما می‌باشد. برای انجام طراحی لبخند، ابتدا باید مشکلاتی که دندان و یا فک شما دارد را حل کنید، پس علاوه بر زیبایی، فواید درمانی زیادی هم دارد. در فرآیند طراحی لبخند، با روش‌های مختلفی مثل لمینت، ارتودنسی و...، رنگ، فرم، شکل، موقعیت و دیگر مشکلات دندان اصلاح می‌شود.

دکتر مریم بهتری نژاد طراحی خط لبخند در شیراز، طراحی خط لبخنـــد در شیـــراز